Video Cardova amb Extres Sincronitzables al mòbil!! Prova-ho!

Acabem de descobrir aquesta gran eina: LinkLib de l’equip de Simon Klose! I no ens hem pogut resistir de fer aquesta primera prova!!!!

<<<<<<<<<<<<<<<<<< Clica aquí per veure el video <<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Us ho podeu descarregar tot amb un codi QR al vostre mòbil!!!! (Heu d’apretar Connect Device)

Estem molt contentes perquè des de fa mesos busquem i provem tot tipus d’eines per enriquir els nostres videos (mentres busquem finançament per programar el nostre propi webdocumental). L’experiència de LinkLib ens ha semblat, sincerament,  brutal en comparació a d’altres softwares! En pocs minuts hem enllestit els extres d’aquesta promo!!!! Thank you very much LinkLib team!!

Com l’hem conegut? De la millor manera! Ahir vam ser al Barcelona Creative Commons Film  Festival, amb l’estrena a pantalla gran de The Pirate Bay AFK Un gran encert començar amb aquesta pel·lícula que (de)mostra un cop més la revolució-Internet, davant l’oposició de l’actual indústrica cinematogràfica/discogràfica. Sense heroitzar als creadors, Simon ens apropa a la desgastant persecussió legal i econòmica que els fundadors de la web de descàrrega i compartició d’arxius pateixen.

Per al seu documental Simon, ha creat LinkLib (en aquest enllaç podeu veure la peli i descarregar tota la info extra!!) I el software és gratuït i a l’abast de tothom! ;D

Tanquem el divendres doncs, molt contentes, primera de compartir el tercer any del BCCN, que ens apropa als director/es de tot el món que s’arrisquen i aposten per crear en Creative Commons. també de veure com poc a poc el festival (de)creix i es consolida, replica i rizomitza amb grans ideesCC com la de  Copia este festival 

Felicitats a tot l’equip del Festival i a Simon Klose per la feinada realitzada!! Merci i bon cap de setmana al BCCN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *