I Trobada creadorxs webdocumental (PLENA!!)

Moltes gràcies per l’interès, l’acollida, els reenviaments i les comparticions!! Estem molt contentes de no estar soles en el nous terrenys narratius, audiovisuals, televisius i de llenguatge web. Però hem d’enviar aquest missatge!

Foto by Txe Roimeser (cc)
Foto by Txe Roimeser (cc)

Havíem pensat la trobada com un vespre bastant “íntim” on conèixe’ns, i ha anat in crescendo! Sou moltíssimxs les que ens heu escrit! Estem molt contentes, i si cal ho reCCopiarem, segur, en un espai més gran. 

Si demà  teniu molta curiositat acosteu-vos, però ja preveiem gent asseguda al terra i no voldríem roçar el desbordament, ni que estigueu incòmodes!!!

Seguim connectades, si teniu idees o iniciatives o re-pensades…, contacteu-nos! Per exemple tot apunta a organitzar un pròxim taller d’auto-aprenentatge d’eines interactives.Us interessa?

No dubteu enSeguir el nostre Blog: podeu subscriure’us posant la vostra adreça de correu electrònic a baix de tot (a l’esquerra) de la pàgina d’INICI de webDOCCi així rebreu totes les novetats al vostre correu electrònic!

Unir-vos al grup obert de Facebook webDOCC > https://www.facebook.com/groups/124880097714626/

Seguir-nos a via Twitter @webDOCC

O contactar per qualsevol dubte:  clau[a]webdoc.cat

Merci! I fins demà…. o aviat!

*UN APUNT*: si no podeu entrar, potser a les portes del Pas9Nou coneixeu altres assistents i munteu una trobada alternativa, why not?! Està tot per explorar! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.