Avui a la Filmoteca… Cromosoma 5!

I abans de marxar de vacances…, us recomenem venir avui a la Filmoteca a les 21h30 per conéixer el treball de Lisa Pram i Maria Ripoll amb el webdoc ‘Cromosoma 5’ (veurem la part lineal del docu).

Ens fa molta il·lusió saber més d’aquest treball produït per  RTVE (esperem que aquest any sigui l’explosió defintiva dels webdoc en aquest costat dels Pirineus)… I a més  ens alegra molt veure com les nostres companyes de Galicia de “A Navalla Suiza” i han posat la part de programació i web!! Felicitats!

No ens ho perdrem!!!!

Sessió doble: ‘Cadaunería’ i ‘Cromosoma 5’, amb presentació a càrrec de Maria Ripoll

Lisa Pram i Maria Ripoll ens presenten el seu film ‘Cromosoma 5’, creat a partir del dietari de la primera, mare d’una nena afectada per la síndrome de ‘crit de gat’. Abans de ‘Cromosoma 5’, projectem un altre film sobre la iniciativa de Photographic Social Vision, unes activitats de fotografia participativa amb persones amb discapacitats físiques.

Cadaunería

Francina Verdes, Jaime Quinto . 2012 . VO . 20′

Cromosoma 5

Lisa Pram, Maria Ripoll . 2012 . VO . 62′

http://www.rtve.es/cromosomacinco/ver/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.