Agile in the Newsroom / Redaccions Àgils

[ENGLISH]

At Studio 20 were I am studying (a graduate program at NYU focused on innovation in journalism) this semester we are teaming up with Storyful (a start-up that finds news on the social web and verifies it) in hopes of answering this question: what does it take to create a more agile newsroom?

Follow our blog for further information:

http://nyustudio20.wordpress.com/about-the-project/

[CATALÀ]

És possible implementar els conceptes de programació “àgil” a les redaccions dels diaris i TVs?

Aquest és un dels projectes que estem fent al Màster Studio 20 NYU. És un projecte conjunt amb l’agència de notícies Storyful (una start-up que és dedica a verificar contingut dels social media i que acaba d’arribar a NYC adquirda per News Corp).

Com créixer i mantenir-se àgil? Com innovar enmig de les rutines productives? Com construir processos àgils entre totes les parts de l’empresa?

Podeu seguir algunes de les nostres respostes al nostre blog:

http://nyustudio20.wordpress.com/about-the-project/