I Trobada creadorxs webdocumental

Per fi Presentem la I Trobada creadorxs webdocumental ! Gràcies a totes per haver creat aquest programa tant interessant! Moltes ganes de conèixe’ns aquest divendres!

cartellwebdocc
Dibuix by Txe Roimeser

Organitza: webDOCC
Dia: Divendres 24 de maig
Lloc: Pas9Nou, Carrer Congost núm 9. Metro Fontana o Joanic.
Assistència: La trobada és oberta a periodistes, fotògrafs, programadors i dissenyadors web, artistes o qualsevol persona interessada en la interactivitat i les noves narratives audiovisuals.
* Confirmeu assistència (no és obligatori, però ens facilitarà organitzar el pica-pica!): Mail a clau@webdoc.cat Assumpte: ” Assitència X persones” .

Programa: 18h-21h

17h30 Arribada Benvinguda + Cafè + Pastissos (per Culinària Audiovisual)

18h Comencem

1) Presentació de la Trobada, per  webDOCC
2) Introducció molt breu als webdocumentals/video interactiu/periodisme immersiu
3) Presentació de projectes (Comptarem segur amb la presència i les experiències següents, però volem crear una conversa oberta, així que sentiu-vos benvingudes. No dubteu en contactar amb nosaltres clau@webdoc.cat per qualsevol dubte o questió. O afegir-vos directement al PAD  si voleu presentar el projecte que esteu fent: http://piratepad.net/R2TnpULxVF o veure com s’ha “organitzat” la Trobada! I més infos que han deixat els assistents. Al final de la trobada actualitzarem el PAD per tenir les dades de tothom.

Nezvanova Produccions  webdocumental recent estrenat Els 400 anys, difós amb el Diari Ara.

Constelaciones projecte documental  que tracta la gentrificació a les ciutats a través d’un mapa col·laboratiu. Actualment han rebut una beca i fan una residència a Hangar.

Elena Fraj i Ona Bros organitzadores de la trobada MemoryBytes i amb un recent projecte interactiu sobre les memòries domètiques de la guerra civil espanyola.

Gusano Films, estàn realitzant un webdocumental a través d’una beca de la Fundació La Caixa. Jorge Cabellero (també de Gusano Films) és tutor de webdoc al Màster de Documental Creatiu de la UAB, que l’any passat van realitzar  SEAT: Las Sombras del Progreso

– Fernando Paniagua http://www.luchasautonomas.net  I també està participant en la creació de dos projectes webdocumentals, un d’ells amb Jacobo Sucari que també serà a la trobada.

Metromuster + L’Observatori de la Vida Quotidiana presentaràn La Imatge Velada, sobre la generació de fotoperiodistes anteriors a Agustí Centelles.

Andreu Meixide programador del BCCN presentarà  http://blocpescadorsbarceloneta.com/

WebDOCC presenta GrooveBCN un webdoc amb la música negra de Barcelona. Mescla de xarxa social i documental, realitzat amb Blackcelona. I el Projecte CCurly: un projecte per crear una eina oberta per a la creació de webdocumentals.

 També comptarem amb :

Arnau Gifreu Que presentarà la conferència + exposició InterDocs  del DocsBarcelona de la setmana que ve.
Alguns membres de la Comunitat Javascript Barcelona (programadors web).
Eva Dominguez Periodista i professora a la UPF.  Doctora en Periodisme Immersiu.
Jacobo Sucari professor a la UB i autor del llibre “El documental expandido, pantalla y espacio”.

 20h Conversa Distesa, Selecció Musical de BoogalooInvestigator cortesia de Blackcelona i Pica-Pica per Culinària Audiovisual.

*dibuix de la Trobada  Txe Roimeser
*grabació  durant la Trobada  Elena Molina Si podem fem streaming ho anunciarem aviat! Merciimage001

La Mortiz ens patrocina! Gràcies!!!

One Reply to “I Trobada creadorxs webdocumental”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *