Vida a les catacombes de París #webdoc !

imssssages[EN] I lived in  Paris for one year and a half.  Everybody talked about the parties at the catacombs, but very few really knew. Finally is this webdocumentary by Victor Serna and Barret Films who brings us to the secret life in the “ville de lumières”…!! Check it out!

BJglXr6CUAA_N0U

 

[FR] Les Français! C’est finalement un alisateur de Valencia qui nos emmene dans les catacombes de votre ville de lumières… Les Catacombes

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

[CAT] Vaig a viure a París un any i mig. Tothom em parlava de les “raves” a les catacombes, però ningú me’n sabia dir res. Ha estat  aquest webdoc de Víctor Serna i Barret Films qui per fi m’hi han portat!!! Des de Canadà a les entranyes de la ciutat de les llums! Moltes gràcies!! Cliqueu aquí

 

Les Catacombes  Victor SernaBarret Films

459686_636636493017891_158392562_o